Vandaag melden Telegraaf en AD dat Bruno Martins Indi een transfer naar FC Porto gaat maken voor 8,5 miljoen euro. Het zoveelste gerucht zolang Feyenoord niet bevestigt dat Bruno Martins Indi een transfer naar FC Porto gaat maken. Beide kranten stellen ook dat Bruno Martins Indi pas na het WK als aankoop zal worden gepresenteerd. Dit betekent dat er nog ruim twee weken geen nieuws valt te verwachten inzake een transfer van Bruno Martins Indi naar FC Porto of een andere club.

Het gerucht gaat dat dergelijke nieuwsberichten vaak in opdracht van spelersmakelaars plaatsvinden om de transfersom (waar hun vergoeding op is gebaseerd) omhoog te stuwen. Mocht Bruno Martins Indi daadwerkelijk een transfer maken naar FC Porto of een andere club dan lees je het hier.

English translation:

Today the Dutch newspapers Telegraaf and AD come up with the news that Bruno Martins Indi will have a transfer to FC Porto for 8.5 million Euro. One of the many rumours as long as his club Feyenoord does not confirm that Bruno Martins Indi will have a transfer to FC Porto. Both newspapers say that FC Porto will present Bruno Martins Indi as new player after the World Cup. So for at least two weeks no news is to be expected regarding a transfer of Bruno Martins Indi to FC Porto or another club.

The rumour is that often the agents of the players make this kind of news in order to generate a higher transfer fee. Should Bruno Martins Indi make a transfer to FC Porto or another club you will read it here.

Comments

Powered by Facebook Comments

One Response to “Bruno Martins Indi transfer naar FC Porto?”

  1. lfvieira says:

    Bruno please if you come portugal came to Benfica is a bigest portugues club under barreiro your town. When you miss your friends cross de river and you stay in barreiro.

Leave a Reply