Bruno is weer Indi Rio! Het herstel van de lichte hersenschudding die Bruno Martins Indi tijdens de wedstrijd Australië-Nederland opliep in een duel met Tim Cahill zal naar verwachting nog wel een week vergen. Hierdoor zal Bruno wel de belangrijke wedstrijd van aanstaande maandag tegen Chili missen. Dan valt namelijk in een direct duel de beslissing wie als eerste en wie als tweede eindigen in Poule B. Dat is belangrijk voor de kwartfinale. Als Oranje als groepshoofd weet te eindigen is er grote kans dat het Nederlands Elftal in de kwartfinale een minder sterke tegenstander treft.

 

Comments

Powered by Facebook Comments

One Response to “Bruno weer Indi Rio”

  1. Emely says:

    Fijn Bruno dat het toch enigszins meevalt , ik hoop dat je snel weer de oude bent zodat je oranje kan verdedigen in de 8e te finale , Beterschap kanjer !!

Leave a Reply