FC Utrecht-Feyenoord basisplaats Bruno Martins IndiZondag wacht tegenstander FC Utrecht om door Feyenoord te worden verslonden. Vorig seizoen werd het een prachtige 0-4 overwinning in een zonovergoten Galgenwaard. met een belangrijke rol voor Bruno Martins Indi Hoogstwaarschijnlijk zal Bruno tegen FC Utrecht wederom in de basis starten als centrale verdediger bij Feyenoord. Met zijn optreden tegen PSV heeft Bruno veel lof geoogst. Van Matavz hebben we vorige week maar weinig vernomen.

Van meerdere kanten wordt nu geroepen dat het Mathijsen tijdperk in Oranje binnenkort wel voorbij zal zijn en dat Bruno Martins Indi zijn intrede zal doen bij het Nederlands Elftal. Eindelijk een verdediger mét uitstraling waardoor een spits wel twee keer nadenkt voordat hij een actie durft te maken. Voor Stefan de Vrij die nog kampt met een enkelblessure zal het lastig worden om weer in de basis terug te keren.

Met het welkome puntverlies van AZ tegen stadsgenoot Excelsior komt de nummer 1 positie snel dichterbij!

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply