Feyenoord-Nec 6 november 2011 (0-1)Goed, het was een buitenspelgoal waardoor Feyenoord de wedstrijd tegen NEC verloor. Maar als je uit 19 doelpogingen geen enkele goal weet te maken roep je het eigenlijk een beetje over je zelf af.

De angst kroop in de ploeg tijdens Feyenoord-Nec, gaf Ron Vlaar aan. Bij Jerson Cabral was daar echter geen sprake van. Meerdere malen tikte hij de verdedigers van Nec horendol. De ene na de andere prima voorzet kwam voor het doel waar de andere Feyenoord spelers het vervolgens lieten afweten. In mijn ogen verdiende Jerson Cabral met zijn spel een ruime 7.

Wissel Bruno Martins Indi
Dieptepunt van de wedstrijd Feyenoord-Nec was de wissel van Bruno Martins Indi in de rust. Bruno voerde zijn taken prima uit maar bracht opbouwend te weinig. Er zat te weinig durf in zijn spel. Hij was volgens Ronald Koeman met name één van de spelers waarbij tijdens Feyenoord-Nec de angst zich in de benen nestelde.

Bruno, we weten dat je het kunt. Je bent op eigen kracht bij Feyenoord 1 gekomen, meerdere malen Oranje international. Nu moet je laten zien dat je niet alleen één van de beste mandekkers van Nederland bent maar ook meer dan genoeg voetbalkwaliteiten hebt om een dragende speler voor Feyenoord te worden.

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply