Bruno Martins Indi terug in de basis bij Feyenoord-ADO Den HaagVanmiddag gaf Feyenoord coach Ronald Koeman de traditionele persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag, zondagmiddag in de eigen Kuip. Jan Dirk Stouten  van RTV Rijnmond riep via twitter Feyenoord fans op vragen in te sturen die hij vervolgens aan de Feyenoord oefenmeester Ronald Koeman zou stellen.

De Feyenoord supporters wilden vooral erg graag weten of Bruno Martins Indi een basisplaats had na zijn prima invalbeurt tegen AZ vorige week. Ronald Koeman kon hier bevestigend op antwoorden.

Bruno Martins Indi staat in de basis tegen ADO Den Haag!

Bruno Martins Indi deed het afgelopen week als vervanger goed en zal voorlopig de eerste keus zijn voor de linksbackpositie, aldus Ronald Koeman. Naar alle waarschijnlijkheid gaan de volgende elf spelers het basiselftal vormen van Feyenoord tegen ADO Den Haag:

Mulder; D. Fernández, De Vrij, Vlaar, Martins Indi; Clasie, Bakkal, El Ahmadi; Schaken, Guidetti en Cabral.

Onderstaand kun je de persconferentie van Feyenoord trainer Ronald Koeman bekijken. Over de invalbeurt van Bruno Martins Indi tegen AZ zegt hij:”Dat heeft hij heel erg goed gedaan.”

Vi.nl analyticus Taco van den Velde heeft ook nog een mooi compliment voor Bruno in petto:”Feyenoord zal de zware blessure van linksback Kaj Ramsteijn ongetwijfeld opvangen met de degelijke Bruno Martins Indi.”

 

Comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply